AcasăDominicaDominica, „Insulă a Naturii”

Dominica, „Insulă a Naturii”

-

Din capul locului, trebuie să spun că nu am realizat ce îmi propusesem în Dominica. De câte ori merg undeva, am un oarecare plan de descoperire a destinației – citesc înainte, mă informez, eventual îmi pun în cap un program cu o oarecare flexibilitate, pentru că știu că voi descoperi locuri despre care n-am citit sau nu am realizat cât de faine sunt. Decisesem ca în Dominica să stăm trei zile, pentru că tot ce citisem despre insulă mă atrăgea la culme.

Din păcate, am avut două probleme – nu am găsit mașină de închiriat (planificasem ca o zi să ne plimbăm de-a lungul insulei), însă Dominica (dar și câteva insule din jur) a fost lovită fix în acele zile de o minifurtună tropicală. Nu, nu a fost un uragan, nu era perioada pentru uragane, în mod normal nici pentru furtuni tropicale, dar cum distorsiunile climatice sunt și vor fi la ordinea zilei („mulțumită” unor state precum China, SUA, India, Rusia etc.), nimic nu trebuie să ne mai mire.

mai mult la /www.imperatortravel.ro/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

50 Tips and Insights About Productivity, Happiness, and Life

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...
%d blogeri au apreciat: